Iskolakezdési akciós vásárlás hete
2017. augusztus 14-20.
MediaMarkt

Rólunk

Több mint 35 éves fennállásunk alatt, Magyarország és Európa piacvezető elektronikai kiskereskedőjeként a Media Markt márkanév összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Legyen szó online, vagy az áruházban történő vásárlásról, a Media Marktban kényelmesen és egyszerűen juthatunk hozzá több tízezer gyártó termékeihez.

Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületünk nyújtotta kényelemről, vagy az áruházak segítő és támogató légköréről, mi mindig arra törekszünk, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő szituációkra adott választ, megoldást adhassunk. Széles árukészletünk, a 10 milliós pótalkatrész kínálatunk, számunkra az alap, erre építjük rá kollégáink segítőkészségét, a barátságos légkört, az áruházainkban elérhető, további szolgáltatásainkat.

A célunk, hogy versenyképes árak, valamint vonzó ajánlatok és akciók mellett a nálunk vásárlók azt érezzék, hogy a Media Marktban vásárolni nyugalom és élmény. Ha pedig élmény, akkor humor és önfeledtség, amely elsősorban reklámjainkban jelenik meg. Hiszünk abban, hogy ha vásárlóink számára élménnyé tesszük a vásárlást, legközelebb is bennünket választanak majd.

 Történet

Az első áruházunkat 1979-ben, Münchenben, 4 magánszemély alapította. Üzletstratégiájuk újdonságnak számított: márkás termékek széles választékát (legalább 40 ezer féle termék áruházanként) kínálták nagy alapterületű áruházakban, alacsony árakon, jellegzetes reklámmal és újszerű vállalati kultúrával.

Az első Media Mark áruházat gyorsan megszerették az emberek, cégünk terjeszkedni kezdett. A Media Markt Europa piacvezető műszaki kiskereskedőjének, a MediaMarktSaturn csoportnak a tagja a tagja, mely 15 országban, 1000 áruházzal van jelen

A Media Markt magyarországi története

Az első Media Markt áruházunkat 1997. március 11-én nyitottuk meg Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztató elektronika terén. Két év múlva, 1999-től már a Westend City Centerben is elérhetőek voltunk, a kétezres években pedig erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdtünk. Emellett a fővárosban és környékén is nyitottunk új áruházakat. Jelenleg, összesen 24 Media Markt áruházat üzemeltetünk országszerte.

Kártyás fizetés: Igen
Áruház ajánlatai
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
Nyárzuhanás 2017 Adatkezelés Impresszum