Iskolakezdési akciós vásárlás hete
2017. augusztus 14-20.

Bár a gyerekeknek nem mondogatjuk, azért mi tudjuk: lassan véget ér a nyár, és elkezdődik az óvoda- és iskolaév, és az osztálytársakkal és barátokkal való újbóli találkozás örömét hamar beárnyalja majd, hogy vissza kell ülniük az iskolapadokba. Ám nem csak emiatt keserédes ez az időszak: a családoknak minden évben nagy feladat a könyvek, iskolaszerek és a tanévindításhoz szükséges ezernyi apróság beszerzése. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, olyan egyedi, máshol és máskor nem elérhető akciókkal, amelyeket kereskedőpartnereink kínálnak a Nyárzuhanás oldalán.

A Nyárzuhanást idén először rendezzük meg augusztus 14-20. között! A Nyárzuhanást az Internetes Vásárlás Napja szervezésének sokéves tapasztalatával rendezzük meg (utóbbi rendezvényünkkel segítünk elindítani 2010 óta minden évben a karácsonyi ajándékvásárlási időszakot). A többi hasonló rendezvényünkhöz – például a HelloBlackFriday-hez és a SzabadPéntekhez – hasonlóan a célunk az akciókon túl most is az, hogy a vásárlókkal és kereskedőkkel közösen megmutassuk: interneten vásárolni jó!

A Nyárzuhanás az iskolakezdés köré szerveződik, így elsősorban a tanévkezdéshez szükséges termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatsz az akciós kínálatban. Ezt tágan értelmezzük, így a papír-írószerek, könyvek és gyermekruhák mellett találhatsz ajánlatokat a nyárvégi utolsó szabadnapjaitok eltöltésére vagy akár az őszi szünet alatti pihenéshez is!

Figyelve a fogyasztói és kereskedői igényeket, 2016-ban további fejlesztéseket eszközöltünk, és ennek eredményeként születtek meg tematikus akciós oldalaink, mint a GyerekPéntek, amelynek a  célja, hogy mindenki minél több és stresszmentesebb időt tölthessen a gyerekével, a családjával az ünnepek előtt és alatt. Hogy nyugodt legyen a karácsony, és könnyebbek az előkészületek. De ugyanígy jött létre a HelloBlackFriday, amely mind novemberben, mind pedig az év többi részében jól kereshetően és átláthatóan  mutatja meg a hazai online és offline Black Friday kínálat legjavát, a legjobb akciókat és legnagyobb kedvezményeket. A szintén tematikus SzabadPéntek a tavasz hozta új lehetőségek köré szerveződik, így elsősorban a szabadidővel, a szabadtéri programokkal, a sporttal, az utazással összefüggő termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatsz az akciós kínálatban.

Tarts velünk és kereskedő partnereinkkel augusztus 14-20. között a Nyárzuhanás hete alatt, tudd le az iskolakezdést időben otthonról – vagy akár a nyaralóból – kényelmesen, biztonságosan, az interneten!

Jó vásárlást kíván a Nyárzuhanás lelkes szervezőcsapata!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
Nyárzuhanás 2017 Adatkezelés Impresszum