Iskolakezdési akciós vásárlás hete
2017. augusztus 14-20.
Az Internetes Vásárlás Napja sok éves, majd a GyerekPéntek és a HelloBlackFriday 2016-os tapasztalatai és a piaci visszajelzések alapján döntöttünk idén a neo Big Deals platform elindításáról. A sorozat egységbe rendezi és a partnerek számára tervezhetőbbé teszi a már jól ismert és új (SzabadPéntek, Nyárzuhanás, Black November) e-kereskedelmi akciós eseményeinkhez való csatlakozást.


Csatlakozz kereskedőként a Nyárzuhanáshoz! Regisztráld áruházad ingyen, és növeld forgalmadat!
  BELÉPÉS
  REGISZTRÁCIÓ
Csak egyszer egy évben. Ne maradj le! Ne feledd: a regisztráció ingyenes, de kiemelt megjelenést is választhatsz!
Amit kínálunk
  Ingyenes regisztráció és maximum három akció feltöltése
  Ingyenes megjelenés logóval a kedvezményezők között
  Nagy médiafigyelem, online megjelenések
  Új vásárlók elérése az iskolakezdés előtt
  Extra kiemelési lehetőségek a nagyobb forgalomhoz
REGISZTRÁLOK
Amit kérünk
  Legalább egy akció feltöltése a site-ra
  Az akció vonatkozhat egy termékre vagy termékcsoportra, és teljes kínálatra is
  A Nyárzuhanás kattintható embléma kihelyezése a weboldalra
  Az akció népszerűsítése az áruházhoz kapcsolódó felületeken (Facebook, eDM)
  Részvételi feltételek elfogadása
REGISZTRÁLOK
  Kiemelési lehetőség
A Nyárzuhanáson továbbra is ingyenesen tudsz megjelenni akcióiddal, mert az a célunk, hogy minél több kereskedő kínáljon egyedi kedvezményeket minél több online vásárlónak. Ha azonban nagyobb forgalmat szeretnél, válaszd a kiemelt megjelenési lehetőséget!
Érdeklődöm
  Hogyan legyél sikeres kereskedő?
Összegyűjtöttük az elmúlt eseményeink tapasztalatait, és ennek alapján megmutatjuk, hogy mire figyelj, amikor részt veszel az akciós napon. Összeállítottunk egy listát a legjobban működő akciókról is.
Hasznos tippek
Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

Áruházaddal ingyenesen tudsz regisztrálni és akciót feltölteni a Kereskedők oldalon. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@nyarzuhanas.hu e-mail címen vagy a 06-70-775-6050 telefonszámon kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük kereskedő partnereinket. Nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni a Nyárzuhanásról vagy további eseményeinkről? Jelezd feliratkozási szándékod a fenti e-mail címen!

Hangsúlyosabb megjelenésre vágyom. Mik a lehetőségeim?

Természetesen örömmel vesszük, ha szeretnél kiemelt megjelenést, ami egyben azt is jelenti, hogy erőteljesebb támogatást tudunk adni az üzletednek. Erre a legegyszerűbb mód a kiemelt megjelenés, amely a kampányban való jelenlétet is maga után vonja. Ha ennél is erőteljesebb jelenlétben gondolkodsz (szponzoráció, nyereményjáték partner), keress minket az impresszumban megadott elérhetőségeken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Hány akciót kínálhatok?

Egy áruházhoz minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ha több akciót töltesz fel, mindegyiknek különbözőnek kell lennie (például más termékre vagy termékkörre kell vonatkoznia, vagy más típusú kedvezménynek kell lennie).

Mennyibe kerül mindez?

A Nyárzuhanásra ingyenesen tudod regisztrálni áruházadat. Mindössze annyit kérünk, hogy a logónkat kattintható formában helyezd el az oldaladon, amit innen tudsz letölteni. Választhatsz kiemelt lehetőségeink közül, hogy még inkább szem előtt legyél. Ezekről itt tudsz tájékozódni.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

A Nyárzuhanás oldalon ingyenesen részt vehetsz áruházaddal, mindössze annyit kérünk, hogy kattintható formában jelenítsd meg saját weboldaladon a Nyárzuhanás logóját.

Mi az a Nyárzuhanás?

Az Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Ehhez tavaly olyan új projektjeink csatlakoztak, mint a GyerekPéntek és a HelloBlackFriday. Az így létrejött neo Big Deals e-kereskedelmi akciós események sora további elemekkel bővül 2017-ben. Ennek jegyében most közösen megrendezzük a Nyárzuhanást!

Az online vásárlókat a Nyárzuhanás alkalmával különleges kedvezmények várják az akcióhoz partnerként csatlakozó internetes áruházakban, online értékesítést, kuponokat stb. nyújtó weboldalakon. A Nyárzuhanás időpontja: 2017. augusztus 14-20.

Miért érdemes csatlakoznom áruházammal?

Megjelenést és potenciális vásárlókat biztosítunk áruházadnak. A Nyárzuhanáson a megjelenés ingyenes, így veszítenivalód nincs, viszont nagyban növelheted áruházad forgalmát. A Nyárzuhanás oldalra médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet, így az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent.

Milyen akciót töltsek fel?

A Nyárzuhanáson a korábbi tapasztalataink alapján több száz akció érhető el. Ebből kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes „egyet fizet, többet kap”, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy speciális terméket/szolgáltatást kínálnod. Választhatsz kiemelt megjelenést is, hogy jobban szem előtt legyen ajánlatod.

Segítségül megosztjuk még néhány tapasztalatunkat egy számodra készített whitepaper formájában. Ebből arról is információt szerezhetsz, hogy legutóbbi kereskedelmi akciós napjainkon mely ajánlatok voltak a legsikeresebbek.

Nyárzuhanás 2017 Adatkezelés Impresszum